Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu gülerken görmek

Rüyada patronu gülerken görmek

Rüyada patronu gülerken görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, prestij sahibi olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada patronu gülerken gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada patronu gülerken görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun ağladığını görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada patronu öpmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patron tarafından işten çıkarılmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada patronla yakınlaşmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işarettir.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kız çocuğunun olacağına inanılır.

Rüyada patronuna aşık olmak işlerinin yolundan çıkacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments