Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden gelinlik giymek

Rüyada istemeden gelinlik giymek

Rüyada istemeden gelinlik giymek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dedikoduya, çaresiz durumlarda kalacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada istemeden gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada gelinlik giymek istememek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada istemediğin bir gelinlik giymek yaşamına bakacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada istemeyerek gelinlik giymek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet eder.

Rüyada istemeden gelinlik giymek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet eder.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek en küçük sorunda parlayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret eder.

Rüyada evlinin gelinlik giymek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hüsrana uğratacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmeden gelinlik giymek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments