Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden öpüşmek

Rüyada istemeden öpüşmek

Rüyada istemeden öpüşmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bunalacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalettir.

Rüyada istemeden öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada istemeye gelenleri görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada isteme görmek işlerinin yarıda kalacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, malını ve canını riske edeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak işlerinin karışacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada istemediği evlilik yapmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada birini istemeden öldürmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada görüşmek istememek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada istemeye geldiğini görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments