Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak üzerindeki yükten kurtulacağına, kararlarına saygı duyulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendi işine kavuşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak üzücü olaylar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hacdan gelen hediye almak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Rüyada hacdan gelen birini ziyaret etmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada hacdan gelen görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments