Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden nişanlanmak

Rüyada istemeden nişanlanmak

Rüyada istemeden nişanlanmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zor günler geçireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Rüyada istemeden nişanlanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada nişanlanmak istememek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak dertlerinin sona ereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeden nişanlanmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işarettir.

Rüyada kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments