Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden nişanlandığını görmek

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada istemeden nişanlandığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, büyük emekler vereceğine delalet eder.

Rüyada istemeden nişanlanmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Rüyada nişanlanmak istememek büyük oranda kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet eder.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak hayattan yana umudunun kırılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görücüyü istememek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, maddi açıdan ferahlamaya, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına yorulmaktadır.

Rüyada gelen misafiri istememek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments