Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeyerek nişanlanmak

Rüyada istemeyerek nişanlanmak

Rüyada istemeyerek nişanlanmak hastalıkların kalmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada istemeyerek nişanlanmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zengin için yoksulluğa inanılır.

Rüyada istemediğin biriyle nişanlanmak umutlarının biteceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemediği biriyle nişanlanmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına inanılır.

Rüyada istemeden nişanlanmak ileri gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak istememek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada istemeyerek evlendiğini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments