Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği bölümü kazanmak

Rüyada istediği bölümü kazanmak

Rüyada istediği bölümü kazanmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada istediği bölümü kazanmak gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Rüyada istediği bölümü kazanmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalettir.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bölüm değiştirmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak gücünün azalacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments