Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ayrılanların birleşeceğine delalettir.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek evlerine dünürcü geleceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediği bölümü kazanmak kazançlı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada bölüm değiştirmek yaşamının tadını çıkaracağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına tabir olunur.

Rüyada saçın olmadığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, her istediğini alabileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının olmadığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments