Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bölüm değiştirmek mal ve para sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada istediği bölümü kazanmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kısa kestirmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç açmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments