Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada bölüm değiştirmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulur.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eder.

Rüyada istediği bölümü kazanmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun evinin yıkıldığını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments