Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği okulu kazandığını görmek

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği okulu kazandığını gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada istediğin okulu kazanmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulur.

Rüyada askeri okul kazanmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek neşenin yerine geleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek okul kazanmak güçten ve takatten düşeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kazandığını görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada okul kazanmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada askeri okulu kazanmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sevap işleyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments