Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bölüm değiştirmek

Rüyada bölüm değiştirmek

Rüyada bölüm değiştirmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bölüm değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bölüm değiştirmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada istediği bölümü kazanmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kalp kırmaya, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin cinsiyet değiştirdiğini görmek yeni bir eve sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments