Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğazı görmek

Rüyada istanbul boğazı görmek

Rüyada istanbul boğazı görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada istanbul boğazı gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada istanbul boğazı görmek yoksul için zenginliğe, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek yepyeni projelerle uğraşacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek hayır işleri yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada istanbul boğazıunda yüzmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Rüyada istanbul boğazını görmek istediği gibi yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek bilgilerle donanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, para sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments