Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirini ıslatmak

Rüyada birbirini ıslatmak

Rüyada birbirini ıslatmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kar elde edileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada birbirini ıslatmak gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Rüyada birbirini ıslatmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanların birbirini öldürdüğünü görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ne yapacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada herkesin birbirini öldürdüğünü görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birbirine ateş etmek sevinç ve mutluluğa, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada birbirine gülümsemek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, daha çok çalışılacağına yorulur.

Rüyada birbirine sarılıp ağlamak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments