Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ıslattığını görmek

Rüyada birini ıslattığını görmek

Rüyada birini ıslattığını görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada birini ıslattığını gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada yatağı ıslattığını görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Rüyada ekmek ıslatmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ısparta halı görmek kişinin daha çok kazanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada birini ıslatmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulur.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek dualarının gerçekleşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments