Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını tabutta görmek

Rüyada arkadaşını tabutta görmek

Rüyada arkadaşını tabutta görmek görgülü ve kültürlü olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tabutta gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını tabutta görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kocasını tabutta görmek işlerin daha kötüye gideceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, makamından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments