Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tabutunu görmek

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının tabutunu gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını tabutta görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Rüyada babayı tabutta görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek sürekli bağırıp çağıracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını tabutta görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments