Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, büyüyeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek maddi imkânlarının azalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ticaret ehli kişi olacağına alamet eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments