Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek zor günler geçirileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını sevgili görmek yeni yerler göreceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir beladan kurtulacağına, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments