Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı sevgili görmek

Rüyada arkadaşı sevgili görmek

Rüyada arkadaşı sevgili görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı sevgili gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek gelirinden yana memnun olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak mutsuz olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek haneye nifak gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments