Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yüz görmek

Rüyada ıslak yüz görmek

Rüyada ıslak yüz görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kasasının ağırlaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak yüz gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ıslak yüz görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ıslak görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak yere oturmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, isabetli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini ıslak görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ıslak tütün görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına inanılır.

Rüyada ıslak nohut görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, Allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, halinin iyi olduğuna işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments