Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak çamaşır yıkamak

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, eskisinden de iyi olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Rüyada ıslak beyaz çamaşır görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, rahata ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek örnek insan olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır asmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır sermek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayatını yoluna sokacağına, işlerin aksamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments