Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak tarla görmek

Rüyada ıslak tarla görmek

Rüyada ıslak tarla görmek eline geçen paraları tutamayacağına, karlı işlere gireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak tarla gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada ıslak tarla görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet eder.

Rüyada ıslak tavan görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıyı ıslak görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak para görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak battaniye görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak para bulmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini ıslak görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak gömlek giymek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments