Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak para görmek

Rüyada ıslak para görmek

Rüyada ıslak para görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada ıslak para gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada ıslak kağıt para görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak para görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak para bulmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak kağıt para bulmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, onlar sayesinde moral bulacağına alamet eder.

Rüyada ıslak elbise giymek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, mal mülk kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı ıslak görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak fare görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments