Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil satın almak

Rüyada mendil satın almak

Rüyada mendil satın almak mutluluk dolu haberler alınacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Rüyada mendil satın almak gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada mendil satın almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunların çözüm bulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mendil satmak işlerinde yenilikler yapacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada mendil içinde para görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Rüyada mendille oynamak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mendil dağıtmak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada işlenmiş mendil görmek hayatını yoluna koymaya, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı mendil görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mendil vermek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments