Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı taşımak

Rüyada halı taşımak

Rüyada halı taşımak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerin bozulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada halı taşımak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada sırtında halı taşımak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Rüyada ıslak halı taşımak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yaşamının uzun olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada halı taşımak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşamına renk geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada omzunda halı taşımak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada halı yakmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada halı dokumak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada halı yapmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet eder.

Rüyada halıya çişini yapmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments