Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak fare görmek

Rüyada ıslak fare görmek

Rüyada ıslak fare görmek gayrimenkul işine girileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, üzücü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak fare gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada ıslak fare görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada ıslak buğday görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada ıslak görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ıslak kazak görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak birini görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak ceket görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ıslak tarla görmek yeni malların alınacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada altını ıslak görmek çok mutlu olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments