Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak buğday görmek

Rüyada ıslak buğday görmek

Rüyada ıslak buğday görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, bazı kayıplar olabileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak buğday gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, ticari ilişkilerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada ıslak buğday görmek koltuğunun yükseleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ıslak kıyafet görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak çim görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak elbise giymek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, onu borçtan kurtaracağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak yer görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada ıslak mendil vermek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada ıslak toprağa basmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments