Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak görmek

Rüyada ıslak görmek

Rüyada ıslak görmek güllük gülistanlık olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına işarettir.

Rüyada ıslak gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Rüyada ıslak şemsiye görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ıslak pantolon görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada ıslak kar görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak terlik giymek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kum görmek kendisine olan güvenin artacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ıslak çamur görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, itibarını zedeleyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kına görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments