Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak eşya görmek

Rüyada ıslak eşya görmek

Rüyada ıslak eşya görmek haram mala, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, şansının hep açık olacağına, öz güven kazanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada ıslak eşya gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Rüyada ıslak eşya görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ıslak kömür görmek gelirinin artacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada ıslak tarla görmek kişiye hep umut olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada kendini ıslak görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ıslak saç görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çim görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendini bunu başaracağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments