Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kömür görmek

Rüyada ıslak kömür görmek

Rüyada ıslak kömür görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ıslak kömür gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak kömür görmek kafasının karışacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kömür görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada bir kamyon kömür görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, gönül sızılarının dineceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada toz kömür görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada soba ve kömür görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada kömür almaya gitmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kürekle kömür atmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kor halinde kömür görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments