Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak cüzdan görmek

Rüyada ıslak cüzdan görmek

Rüyada ıslak cüzdan görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalettir.

Rüyada ıslak cüzdan gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada ıslak cüzdan görmek onlara sanat öğreteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak don görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kek yemek her şeyin yenileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerleri ıslak görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, bol hayır duası alınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak minder görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ıslak elbise giymek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada ıslak sütyen görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ıslak kek görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments