Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak sütyen görmek

Rüyada ıslak sütyen görmek

Rüyada ıslak sütyen görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak sütyen gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak sütyen görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe sütyen görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sütyen görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada sütyen kesmek mutluluğunun da artacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, saygısını toplayacağına alamet eder.

Rüyada sütyen görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Rüyada sütyen giydiğini görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada don sütyen görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada siyah sütyen almak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments