Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yün görmek

Rüyada ıslak yün görmek

Rüyada ıslak yün görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak yün gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada ıslak yün görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü ıslak görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir hayata başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerini ıslak görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, rütbenin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ıslak tişört görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak yüz görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Rüyada ıslak çamur görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kar sağlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada ıslak saman görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments