Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslaklık hissetmek

Rüyada ıslaklık hissetmek

Rüyada ıslaklık hissetmek büyük bir mala sahip olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ıslaklık hissetmek gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Rüyada ıslaklık hissetmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada birinin sıcaklığını hissetmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendini halsiz hissetmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cinleri hissetmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments