Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı kapalı görmek

Rüyada arkadaşı kapalı görmek

Rüyada arkadaşı kapalı görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı kapalı gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, inancının zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı kapalı görmek dertlerden kurtulmaya, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kapalı görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kapalı görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, itibar kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments