Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı arkadaşını açık gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada kapalı birini açık görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık insanı kapalı görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kapalı birinin açık olduğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulur.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek büyük başarılara kazanılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments