Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını kapalı görmek

Rüyada bir arkadaşını kapalı görmek

Rüyada bir arkadaşını kapalı görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, pişman olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kapalı gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada arkadaşını kapalı görmek rızkının kesilmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını kapalı görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı kapalı görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı olmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kapalı kutu görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada kendini kapalı olarak görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments