Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürge almak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancının eksileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada elektrik süpürgesi almak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak dostlarıyla bir araya geleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments