Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlerin bozulduğunu görmek

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kazancın günden güne artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada işlerin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin bozulduğunu görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu bozulmak doğru adımlar atacağına, üzüntü duyacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, koyu muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Rüyada yemeğin bozulduğunu görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments