Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işinden atılmak

Rüyada işinden atılmak

Rüyada işinden atılmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalettir.

Rüyada işinden atılmak gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada işyerinden atılmak endişelerin son bulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada işinden atılmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek kazancının daha da artacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek bereket ve huzur geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan atılmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eline dikiş atıldığını görmek acılarını dindireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşe atıldığını görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments