Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinden atılmak

Rüyada işyerinden atılmak

Rüyada işyerinden atılmak çok kötü durumlara düşeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinden atılmak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada işinden atılmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada işyerinden atılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, günahların da affolacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden atılmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kurulu düzeni olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okuldan atılmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton atıldığını görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kendine bıçak atıldığını görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dışarı atılmak sermayesinin çoğalacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eve taş atıldığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments