Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan atılmak

Rüyada uçurumdan atılmak

Rüyada uçurumdan atılmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan atılmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada uçurumdan atılmak ticaret ehli kişi olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine iftira atıldığını görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş atıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada para atıldığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işte atılmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına dikiş atılmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments