Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı yol görmek

Rüyada ışıklı yol görmek

Rüyada ışıklı yol görmek variyetini çoğaltacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ışıklı yol gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada ışıklı yol görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada mağarada ışık görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışık saçan böcek görmek ana baba duası alınacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işaret eder.

Rüyada ışıklı kelebek görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ışık açmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışık topu görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mum ışığı görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments