Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık topu görmek

Rüyada ışık topu görmek

Rüyada ışık topu görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada ışık topu gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada ışık topu görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada futbol topu görmek kısmetlerinin bol olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada topu tutmak mubah olmayan yollara sapacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada oyun topu görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bilardo topu görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada ateş topu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Rüyada gökten ateş topu görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments