Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağarada ışık görmek

Rüyada mağarada ışık görmek

Rüyada mağarada ışık görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada mağarada ışık gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada mağarada ışık görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya kaçmak yardımın alınacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya sığınmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağarada namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağara kapısı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada mağarada sıkışmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet eder.

Rüyada deniz mağarası görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments