Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten ışık indiğini görmek

Rüyada gökten ışık indiğini görmek

Rüyada gökten ışık indiğini görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada gökten ışık indiğini gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada gökten melek indiğini görmek hikmete kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten nur indiğini görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Rüyada gökten koç indiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten indiğini görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gökten at indiğini görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments