Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık açmak

Rüyada ışık açmak

Rüyada ışık açmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ona emek vereceğine, psikolojik olarak düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ışık açmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Rüyada evin ışıklarını açmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada ışığı açmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kazancın arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkları açmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışık açmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ışıklı uçak görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada ışıklı bina görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız ışığı görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments