Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı dükkan görmek

Rüyada ışıklı dükkan görmek

Rüyada ışıklı dükkan görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, alım gücünün artacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı dükkan gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada ışıklı dükkan görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, şaşkın olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kenan ışığı görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı cadde görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada havada ışıklar görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada ampul ışık görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalettir.

Rüyada kabirde ışık görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık ışık görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, arkasından iyi konuşulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Rüyada ışıklı kelebek görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments